De leerlingenraad is back!

Een nieuw schooljaar betekent ook een nieuwe start voor de leerlingenraad. En wat voor één! Een nieuw logo, een eigen lokaal in de oase en een agenda vol waardevolle activiteiten!

Op de eerste schooldag werden de nieuwe leerlingen hartelijk onthaald door een enthousiaste delegatie van de leerlingenraad. Op die manier werd het meter- en peterproject van de verschillende klassen in het eerste jaar gelanceerd!

Er is een nieuw samengesteld team en er werden ook twee nieuwe functies in het leven geroepen naast co-voorzitters, namelijk een penningmeester en een communicatieverantwoordelijke. 

Momenteel werken ze een fijne activiteit voor Halloween uit. Daarnaast zijn ze volop bezig als ‘conflixers’, zo willen ze een luisterend oor bieden aan de leerlingen en helpen bij conflicten. Tot slot werken ze ook dit schooljaar aan vaste waarden zoals ‘goed geregeld’ waarbij er gratis maandverband voorzien wordt in de meisjestoiletten en plannen ze de muzieknamiddagen in. Zoals altijd zal de leerlingenraad ook de examenroosters goedkeuren.

Zoals je kan lezen, is de leerlingenraad heel actief op onze school en daar kunnen wij alleen maar trots op zijn. Volg hen zeker op Instagram, dan blijf je van alle activiteiten nauwgezet op de hoogte!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.