tToneel presenteert: “Ocharme de mens”

Wat 22 jaar geleden begon als een grote, mooie uitdaging, namelijk met een grote groep leerlingen een theaterstuk maken, is een traditie geworden. Een toneel, niet enkel door de leerlingen gebracht, maar ook met de leerlingen gemaakt via improvisatie. Zonder te veel over de inhoud van Ocharme de mens te verraden kunnen we zeggen dat het een boeiend totaalspektakel wordt.


Dit vrolijke en toch existentiële toneelstuk werd gemaakt en vertolkt door onze eigen leerlingen, onder het toeziend oog van regisseursduo Jason Dousselaere en Eva Binon. De leerlingen van 1 tot 6 staken de koppen samen en bundelden hun krachten om dit toneelstuk tot stand te brengen. ‘Ocharme de mens’ luidt het stuk, dat ondanks zijn dramatische titel ook heel wat humor met zich zal meebrengen.

Diner & bar
Bij elke voorstelling kunt u genieten van een drankje in onze gezellige bar. De bar opent zijn deuren een uur voor de voorstelling.

Bovendien kan u dit jaar op vrijdag 12 januari 2024 dit culturele uitje combineren met een diner op onze school. Samen met de cast kan u genieten van stoverij met frietjes of een heerlijk vegetarisch alternatief voor 15 euro per persoon. U kan hiervoor inschrijven tot maandag 8 januari 2024 door een bericht te sturen naar ttoneel@atheneummariakerke.be. De deuren voor het diner gaan open om 18.00 uur.

Praktische info

Speeldata:
Vrijdag 12 januari 2024 om 20.00 uur
Zaterdag 13 januari 2024 om 20.00 uur
Vrijdag 19 januari 2024 om 20.00 uur
Zondag 21 januari 2024 om 15.00 uur

Kaarten: 10 euro


Reservatie: tijdens de vaste verkoopmomenten op school of voor externen via mail naar
ttoneel@atheneummariakerke.be.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.